Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


Υλικά Δημιουργίας


500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

250γρ βούτυρο

2φλτζ ζάχαρη

4 αυγά

5 κουταλιές σούπας κακάο σκόνη άγλυκο

1φλτζ χυμό πορτοκάλι

Ξύσμα από ένα πορτοκάλι





Καλλιτεχνική Διαδικασία


Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να γίνουν μια κρέμα.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το
κακάο και τα ρίχνουμε στο μίγμα εναλλάξ με το χυμό.
Στο τέλος προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού.


Βουτυρώνουμε μια φόρμα κέικ και ρίχνουμε μέσα το μίγμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο Κελσίου για 1 ώρα.

http://www.chocosplash.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails