
Υλικά Δημιουργίας
500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250γρ βούτυρο
2φλτζ ζάχαρη
4 αυγά
5 κουταλιές σούπας κακάο σκόνη άγλυκο
1φλτζ χυμό πορτοκάλι
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Καλλιτεχνική Διαδικασία
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να γίνουν μια κρέμα.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το
κακάο και τα ρίχνουμε στο μίγμα εναλλάξ με το χυμό.
Στο τέλος προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα κέικ και ρίχνουμε μέσα το μίγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο Κελσίου για 1 ώρα.
http://www.chocosplash.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου