ΥΛΙΚΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΪΦΙ (450γρ) – 12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ
ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΣΙΡΟΠΙ
500γρ ΖΑΧΑΡΗ
½ ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ
ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΕΜΟΝΙ
(ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ, ΤΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ Νo.32, ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20΄- 25΄ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180ºC ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ, ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ
1 1/2 ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
160γρ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ CORN FLOUR
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΣΤΙΧΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
4 ΑΒΓΑ
ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
500γρ ΣΑΝΤΙΓΙ
ΚΑΝΕΛΑ
ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΑΛΑ, ΒΑΝΙΛΙΑ, ΜΑΣΤΙΧΑ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ, CORN FLAOUR ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ – ΕΝΑ ΤΑ ΑΒΓΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ, ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΦΙΣΤΙΚΙΑ.
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου