Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


ΥΛΙΚΑ


500γρ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

¼ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΚΛΑΔΑΚΙ ΡΙΓΑΝΗ

ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ

500γρ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

10 ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ

5 ΦΕΤΕΣ ΖΑΜΠΟΝ ΑΠΑΧΟ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ





ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15΄- 20΄ΛΕΠΤΑ. ΟΤΑΝ «ΠΥΚΝΩΣΕΙ» ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΑΣΜΟΥ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΑΛΤΣΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180ºC ME 200ºC ΓΙΑ 15΄ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails