ΥΛΙΚΑ
600γρ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
250γρ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ (2 ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ)
250γρ ΣΤΑΦΙΔΕΣ (2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ)
200γρ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ (1 ¼ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ)
100γρ ΚΟΝΙΑΚ (¾ ΤΟΥ ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ)
200γρ ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ (1 ¼ ΤΟΥ ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ)
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ
½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΞΥΣΜΑ 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ, ΤΟ ΧΥΜΟ, ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ, ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ, ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ.
ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ Νº 24 Ή 26 ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170ºC ΑΕΡΑ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου