Πέμπτη 6 Μαΐου 2010
ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ
ΥΛΙΚΑ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ)
1-2 ΣΚΟΡΔΑ
4 ΠΡΑΣΙΝΕΣ & 3 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ (ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΑΚΡΙΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ)
1 ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ (ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΤΑΙΑ ΚΥΒΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΗ)
3 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ (ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
1 ΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΝ ΚΑΣΕ (ΧΥΜΟΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ)
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Ή ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΈΠΕΙΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ, ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 45’ ΛΕΠΤΑ.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου