Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ



Τι θα χρειαστούμε:
175 γρ. σοκολάτα (με περιεκτικότητα κακάο 60% και πάνω)
175 γρ. αλεύρι
125 γρ. βούτυρο
60 γρ. φρέσκο γάλα
60 γρ. ζάχαρη
75 γρ. άχνη ζάχαρη
1 αυγό
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Πως το κάνουμε:
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ 125 γραμμάρια βούτυρο, 60 γραμμάρια ζάχαρη και 75 γραμμάρια άχνη ζάχαρη. Τα χτυπάμε για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Χαμηλώνουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και προσθέτουμε 60 γραμμάρια φρέσκο γάλα, 1 αυγό, 175 γραμμάρια αλεύρι και μισό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ. Σπάμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη ρίχνουμε στον κάδο.
Απλώνουμε λαδόκολλα σε μια λαμαρίνα και πλάθουμε κουλουράκια (με τα δυο μας τα χεράκια).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά (να ροδίσουν)

http://www.chocosplash.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails