Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ




Υλικά Δημιουργίας

2 κούπες αλεύρι

1 κουταλάκι μπείκιν πάουντερ

125γρ βιτάμ

½ κούπα μαύρη ζάχαρη

1/3 κούπας λευκή ζάχαρη

1 βανίλια

1 αυγό

125γρ κουβερτούρα σε σταγόνες

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σε μια λαμαρίνα φούρνου στρώνουμε μια λαδόκολλα και με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τις τοποθετούμε στη λαμαρίνα, σε απόσταση τη μια από την άλλη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ο Κελσίου για 10-12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.

http://www.chocosplash.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails